Arabisch, Afrikaans, Balkan, jazz en klassiek

In samenwerking met Stichting Rolder Concerten

Het Haytham Sofia Qu4rtet presenteert nieuwe muziek, waarin eeuwenoude tradities samenkomen: klassieke polyfonie, Arabische melodieën, Afrikaanse ritmes en improvisatie. Dit alles in een unieke bezetting die nooit eerder in de wereld vertoond is: ud, hobo, cello en percussie.

Het ensemble bestaat uit vier excellente musici, die hun sporen verdiend hebben op het gebied van wereldmuziek. Ze traden op in concertzalen als het Concertgebouw en het Muziekgebouw aan het IJ in Amsterdam, De Centrale in Gent, Tivoli/Vredenburg in Utrecht, op festivals als Wonderfeel, het Oranjewoudfestival, Jazzfietstour Groningen en in allerlei kleine concertseries. Ze werkten samen met Eric Vloeimans, Tineke Postma en Kristina Fuchs.

Zie ook https://rolderconcerten.nl/haytham-safia-qu4rtet/

Programma:
Raniem
Sinaan
So What
Solo Cello
The Road
Moments of Relief
Beethoven Allegretto uit 7e Symfonie
Ocho Kandelikas
(No Sweat)
(Hello Africa)
Le
Whatever you Want

Afgezien van Beethoven, Le (Soedanees lied over vriendschap) en het traditionele sefardisch lied zijn alle stukken geschreven door Haytham en gearrangeerd door Hanneke Ramselaar.

Titel:
Arabisch, Afrikaans, Balkan, jazz en klassiek
door Haytham Safia Qu4rtet

Aanvang:
Zondag 21 november 2021
om 15:00 uur

Entree :
Leden CVR: gratis
Niet leden: reserveren via www.rolderconcerten.nl

Adres:
Jacobuskerk, Rolde